Avend Beytepe’nin lansmanı yapıldı

avend beytepe

“Daha iyi bir yaşam düşünüyorum; Öyleyse Avend Beytepe” sloganı ile yola çıkan Avend Beytepe Projesi, lansmanını gerçekleştirdi.

Rast Grup güvencesi ile yükselen proje, yoğun katılımın yaşandığı organizasyon ile lansmanını gerçekleştirdi. Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca’nın konuşması ile başlayan organizasyona; ATO Eski Dönem Şeref Başkanları Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ve Sinan Aygün, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı eski Bakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin,MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ve Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Ak Parti Ankara Milletvekili Ertan Aydın, Ak Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Ak Parti Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin ve CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuş gibi isimler katıldı.

Rast Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Koca, Avend Beytepe projesinin ‘Bir Ankara Hayali’ olduğunu söyledi. İnşaat sektörünün yaşanan ekonomik durumdan en fazla etkilenen sektör olduğunu kaydeden Koca, lansmanın hem Ankara hem de Türkiye ekonomisine hayırlı olmasını dilediklerini söyledi.

Proje hakkında

Avend Beytepe projesi, Ankara’nın Beytepe bölgesinde inşa ediliyor. 46 bin 500 metrekare arsa inşaat alanına sahip projede toplam 430 konut bulunuyor. Projede bahçe katlarından kulelerdeki teras kullanımlı dairelere kadar birçok seçenek mevcut.  Projede 60 ay 0 vade veya 0.88 vade oranı ile 120 ay ödeme seçenekleri sunuluyor.