Sur Yapı’da Nesiller Boyu Yatırım kampanyası

Sur Yapi Yesil Mavi

Sur Yapı, İstanbul ve Bursa’da hayata geçirdiği projeler için “Nesiller Boyu Yatırım” kampanyası başlattı. Premium lokasyonlarında daire almak isteyenler için Sur Yapı bünyesinde peşin fiyatına vadeli satışlar başladı!

Sur Yapı tarafından İstanbul’da 11 proje ve Bursa’da yer alan 1 adet olmak üzere toplam 12 projenin dahil olduğu Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası ile peşin fiyatına vadeli satış imkanı sunuluyor.

Sur Yapı kampanyasına Koşuyolu’nda Excellence, Topkapı’da Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Maltepe’de Yeşilmavi, Ümraniye’de Şehir Konakları, Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri ve İlkbahar, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde Marka Rezidans projeleri yer alıyor. Peşin fiyatına vadeli satış fırsatının sunulduğu kampanya 30 Nisan 2018 tarihine kadar devam edecek.

Sur Yapı kampanyası kapsamında yüzde 35 peşinat ödedikten sonra 6. ayda yüzde 15, 12., 24 ve 36.  aylarda yüzde 7 ödeme alınıyor. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 48 ay vade ve yüzde sıfır faizli taksitle ödeme fırsatı sunuluyor.

Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası’nda daire fiyatları 214 bin TL’den başlıyor, lokasyona, katı, konumu katına ve büyüklüğüne göre fiyatlar farklılık gösteriyor.

 

KAMPANYA KAPSAMINDA YER ALAN PROJELER

EXCELLENCE KOŞUYOLU:

Excellence Koşuyolu projesi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 tipinde daire seçenekleriyle İstanbul Koşuyolu’nda inşa ediliyor. Excellence Koşuyolu projesinde fiyatlar 856 bin TL’den başlıyor.

Proje, Metro,Marmaray, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yoluna ve E-5’e yakınlığıyla kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

TOPKAPI EVLERİ:

İstanbul, Topkapı’da hayata geçirilen Topkapı Evleri projesi 3 ile 11 katlı toplam 8 bloktan meydana geliyor.

49 ile 456 metrekare aralığında 56 farklı daire tipinin yer aldığı Sur Yapı Topkapı Evleri projesinde daire fiyatları ise 435 bin TL’den başlıyor.  Projede 29 adet ticari ünite de bulunmakta olup büyüklüğü ise 38 ile 760 metrekare arasında değişiyor.

TEMPO CİTY:

61 ve 193 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle Tempo City, İstanbul’un merkezinde, AVM’ler, restoranlar ve iş merkezleriyle çevrili Maslak’ın yanı başındaki konumuyla öne çıkıyor.

İstanbul, Avrupa Yakası,  Kağıthane’de inşa edilen Tempo City projesinde daire fiyatları 562 bin TL’den başlıyor.

YEŞİL MAVİ:

Sur Yapı Yeşilmavi projesi İstanbul, Maltepe’de yer alan alan üzerinde 19 katlı 4 konut bloğu olarak inşa ediliyor. Projede 63 metrekare ile 527 metrekare arasında değişen 15 farklı daire tipi yer alıyor.

Bostancı- Adalar iskelesine 10 dakika ve Bağdat Caddesi’ne 5 dakika mesafede yer alan Sur Yapı Yeşilmavi projesinde daire fiyatları ise 392 bin TL’den başlıyor.

ŞEHİR KONAKLARI:

Şehir Konakları 200 milyon TL yatırım değeriyle 13 dönüm arazi üzerine Ümraniye’de inşa ediliyor. Şehir Konakları, önemli anayollar ve bağlantı yolları üzerinden İstanbul’un dört bir yanına hızlı şekilde ulaşım imkậnı sunan, merkezi bir konumda yer alıyor.

Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre mesafede yer alan  Şehir Konakları konut projesinde daire fiyatları ise 400 bin TL’den başlıyor.

MUHİT:

375 bin TL’den başlayan peşin fiyatlar;

7 bloktan oluşan projede 68 ila 486 metrekare aralığında 32 farklı daire tipi ile hem yatırımcıya hem de oturumcuya hitap ediyor. Modern hayatın tüm gereksinimlerini barındıran ve yenilikçi yatay mimarisiyle dikkat çeken projede ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 98 ila 367 metrekare arasında değişen 12 ticari alan da yer alıyor. Evlerin büyük bir kısmının iç avluya baktığı proje geniş yeşil alanları ile ailelere hitap ediyor. Muhit, Sancaktepe’nin en önemli ulaşım aksları üzerinde yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, TEM Otoyoluve E-5 bağlantı yollarına yakın mesafede bulunan proje, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun Abdurahmangazi Durağına çok yakın konumda bulunuyor.

LAVENDER:

360 bin TL’den başlayan peşin fiyatlar;

İstanbul’un yükselen yıldızı Sancaktepe’de modern kimliği, şehirli ve gösterişli mimarisiyle, mavi ve yeşili birleştiren peyzajıyla öne çıkan Lavender, çok çeşitli sağlık ve eğitim kurumlarının yanı sıra Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna, TEM’e, Kuzey Marmara Otoyulu’na, hızlı tren hattına ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine de komşu konumda yer alıyor. Projede yer alan geniş alışveriş caddesi sadece site içinde değil, geniş bir nüfusa ev sahipliği yapan Sancaktepe bölgesinde de sosyal hayatın merkezi olmaya hazırlanıyor. Ayrıca projede, yürüyüş parkurları, piknik alanları, açık yüzme havuzu, iki kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, amfi sahneleri, açık spor alanları, avlu bahçeleri, çardakları, Lavender kafesi, fitness alanı, saunası, hamamı, pilates odası, yoga salonu, hobi alanları ve yarı olimpik açık yüzme havuzu bulunan projede çocuklar için kurulacak oyun alanlarıyla da dikkat çekiyor.

BAHÇEYAKA:

290 bin TL’den başlayan fiyatlar;

Avrupa Yakası’nın modern kent dokusuna sahip bölgesi Ispartakule’de 220 milyon TL yatırımla Bahçeyaka Ispartakule projesinin inşası sürüyor. Kanal İstanbul projesine komşu konumdaki proje Avrupa Otoyolu Ispartakule gişelerinin de hemen yanı başında bulunuyor. Yapımı hızla devam eden Ispartakule metro istasyonuna yürüme mesafesindeki proje, 26 Ağustos’ta açılışı gerçekleştirilen Kuzey Marmara Otoyolu’nun da bağlantı yollarının da yakınında yükseliyor. Sağlık Kent, 3. Havalimanı ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne de kolayca ulaşımın sağlandığı proje, Atatürk Havalimanı’na da çok yakın…

GÖLBAHÇE EVLERİ:

330 bin TL’den başlayan peşin fiyatlar;

Paşaköy gişeleri, Kuzey ormanları ve TEM otoyolunun yanı başında bulunan Gölbahçe Evleri, Ataşehir’e yaklaşık 10 dakika mesafede bulunuyor. 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakınlığıyla avantaj sunan proje ayrıca, 100 dönümlük üniversite alanının yanı başında, 400 yataklı Sultanbeyli Devlet Hastanesi’ne ve ihale aşamasında olan metro hattına komşu konumda yer alıyor. Ayrıca Gölbahçe Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarına çok yakın konumda bulunuyor.

İLKBAHAR:

360 bin TL’den başlayan peşin fiyatlar;

3. köprü ile beraber Anadolu yakasının hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli’de inşa edilen İlkbahar, Ataşehir’e 10 dakika mesafede bulunuyor. Aileler için yaşam kompleksi olan İlkbahar, uygun fiyatlı dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle dikkat çekiyor. Yeşilin her tonunu içinde barındıran projenin birinci ve ikinci etabı dubleks ve farklı katlarda yer alan teraslı daireleriyle geniş aileler için dört dörtlük bir yaşam fırsatı sunuyor.

MARKA REZİDANS:

530 bin TL’den başlayan peşin fiyatlar;

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor. Sosyal tesisleri, dağ manzarası,içerisinde sevilen ve seçkin ulusal ve uluslararası markalarının yer alacağı alışveriş merkezi ile Marka Rezidans, “lüks”ün Bursa’daki yeni simgesi haline gelecek. Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, Bursa’da henüz mağazası bulunmayan dünyaca ünlü markaların tek buluşma noktası olma özelliği ile de Bursalılara ayrıcalıklar sunacak.

Gördüğü yoğun talep üzerine, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ek yatırımla birlikte 650 milyon TL yatırım büyüklüğüne ulaşan Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, 373 lüks rezidans dairesi, home ofisleri ve alışveriş merkezinde bulunan 250 mağazasıyla Bursa’nın en prestijli karma projesi…