Ankamodern

ankamodernYeşilin ve rahatlığın buluştuğu, huzurun ve güvenin yer bulduğu yaşanılası kentte, Yaşamkent’te AnkaModern Evlerini sizlere buluşturuyoruz. Türk çağdaş mimarisinin çizgileriyle tasarlanan bu kompleks projede yalınlık ön planda tutlmuştur. dairlerimizdeki büyüklük donanım ve olanakları bakımından zenginlikleriyle size farklı yaşam alanları sunuyoruz

Sanatın, estetiğin, sproun ve eğlencenin keyfini yaşatacağınızi yaşamın tadılmamış güzelliklerini de içinde bulunacağınız, sevgiklerinizle geçireceğiniz güzel anlarınızın ilk adımı olacak AnkaModern çarşısı, havuzu, sosyal tesisi, yürüyüz yollarıi spor tesisi ile evinizin rahatlığını yaşadığınız çevrede de bulabileceğiniz bu projeyi AnkaModern Evleri olarak hayata geçiriyoruz.

AnkaModern eşsiz peyzaj düzeni içinde farklı aktivite ve ağaçlandırma alanları, yürüyüş parkuru ve alışveriş merkeziyle hem yaşanacak bir yer oluşturuyor hem de tüm ihtiyaçlarınıza anında cevap veriyor.

AnkaModern bünyesinde bulunan ve siz AnkaModern yaşayanlarına, özel üyelik şartları i ile avantajlar sağlanacak olan yüzme havuzu, spor merkezi işletmesi ve aktivite alanları yaşam tarzınızı örnek alınacak bir hale getirecektir.

www.ankamodern.com