Baumit ile her türlü zemine yüksek standartlar

Nivello_parkeYapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan biri olan Baumit, iç mekanda zeminlerde kullanılmak üzere geliştirilen ürünleri ile değişmez kalitesini ortaya koyuyor. Her zemin için doğru ürünü sunan Baumit, geliştirdiği ürünleri ile kalıcı ve dayanıklı çözümler sunuyor.

Baumit’in sadece iç mekan zeminlerinde kullanılmak üzere geliştirdiği Nivello Quatro, halı, seramik veya parke gibi malzemelerin altında kullanılarak daha dayanıklı ve estetik bir şekilde döşemelere zemin hazırlıyor. Kendiliğinden yayılan kalsiyum sülfat bazlı ve kırık beyaz renkte bir şap ürün olan Nivello Quatro, ayrıca eski zeminlerin renovasyonu için de son derece uygun bir ürün. Ürünün esneme kabiliyeti sayesinde yerden ısıtma sistemleriyle de başarılı sonuçlar elde edilebiliyor. Kendiliğinden çok iyi yayılma özelliğine sahip olan Nivello Quattro, 20 mm’ye kalınlığa kadar uygulanabiliyor ve ürün döküldükten 3-4 saat sonra üzerinde yürünebiliyor. Oluşturduğu homojen üst yüzey ve “sıfır” çatlakla 72 saat içerisinde üzerine döşeme yapılmasına olanak sağlıyor. 25kg’lik ambalajda sunulan Nivello Quattro, basit sıva makinası (teknik destek alınmalı) ile de uygulanabiliyor.

Baumit’in kullanıma hazır beton ürünleri Beton B20 ve Beton 30 ise sadece ev değil, bahçe uygulamalarında da kullanılabiliyor. Yüksek mukavemetli ve dona karşı dayanıklı olmalarından dolayı hem küçük hem de büyük alanlarda tercih edilebiliyor. Özellikle beton santrallerinin girmesinin sıkıntılı olduğu alanlarda, alışveriş, iş merkezi ya da konut projelerinde sıklıkla kullanılıyor. Her pakette standart kalitede ürün sunması, hazır ambalajlı olması sebebi ile kolay taşınması sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor. Merdiven, taş duvar, bahçe duvarı gibi farklı alanlarda uygulama kolaylığı ile zamandan ve iş gücünden tasarruf edilebiliyor.