Arma Menta’nın yüzde 60’ı satıldı

Proje resmi yok

Okkalar İnşaat tarafından İstanbul, Anadolu Yakası, Kartal’da inşa edilen Arma Menta projesi için yeni bir kampanya başladı.

Ev Sahibi Olmayan Kalmasın mottosu ile yeni bir kampanya başlatan firma, %1 peşinat ile herkesin ev sahibi olabilmesi için 1 Ekim 2017 tarihinde kampanyayı başlattı. 15 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek kampanyada emlak konut tarafından yapılan Şimdi Al 2019’da öde kampanyasına destek sağlanıyor.

2019 Haziran’da tamamlanacak proje için 2017 Mayıs ayında çalışmalar başlarken, şimdiden %60 oranda satış rakamı sağlandığı belirtiliyor. Teslim tarihine kadar yatırımcılara %50 kar sağlanması düşünülen bu projede banka kredisi kullandırma avantajlı sağlanıyor. Proje için bankalar 120 aya varan vadelerle 0,99 faiz oranı imkanı sunarken, firma kendi bünyesinde 36 ay vade farksız taksit seçeneği de sunuyor.

Projede kış bahçesi, çocuk oyun alanları, buhar odası, hamam, fitness center, açık havuz, sauna, kapalı otopark, açık misafir otoparkı ve servis bekleme alanı yer alıyor. 82m2 ve 136m2 arasında 158 konut ve 9 ticari alan yer alıyor. Proje temel ulaşım yollarına, metroya, şehir merkezine, hastane ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir noktada yer alıyor.