Erguvan Premium Residence’ta ön ödemeli kampanya

Erguvan Premium Residence 1

Erguvan İnşaat Kurtköy’de yer alan Erguvan Premium Residence satış ofisini Mayıs sonunda açmaya hazırlanırken, yeni kampanyası ile lansman avantajı sonrasında yeniden fırsatlar sağlıyor.

Mayıs ayında başlayacak kampanya ile senetli satışlarda yararlanmak isteyen kişiler 1000 TL ödeme yapacak. Lansman döneminde %33 satış sağlanan proje, Mayıs sonunda açılacak yeni Satış Ofisi ile banka kredisi kullanmak istemeyenler için senetli satışlar sağlayacak. Projede 295 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında fiyatlar yer alıyor. Aylık 1910 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor.

Her şey dahil kampanyası sağlayan bu fırsat, ek masraf oluşturmadan tek fiyat ile satışa çıkıyor. 55-158 metrekare arasında boyutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde olan daireler 2018 şubat ayında teslim edilecek. LEED Gold sertifikalı konutlar sağlayacak olan proje enerji tasarrufu, doğal çerçeve ve sürdürülebilir kent yapısı gibi noktaları önemsiyor.

Ankara Caddesi’nde 10 bin 350 metrekare arazi ile inşa edilen proje 9 katlı 2 blok, 284 konut ve 10 adet ticari nokta barındırırken, geniş balkonlar, 300 araçlık kapalı otopark, 40 araçlık açık otopark sağlıyor. Ayrıca kafeterya, sauna, çok amaçlı oyun odası, spor salonu, pilates odası, housekeeping hizmeti, akustik solo stüdyo ve hamam gibi birçok imkan sağlıyor.