Bizim Evler 6’da 366 bin TL’ye

Bizim Evler 6İhlas Yapı tarafından İstanbul Ispartakule’de inşaatı hızle devcam eden ve sona yaklaşılan Bizim Evler 6 projesinde fiyatlar 366 bin TL’den başlıyor.

Bizim Evler 6 projesinde inşaat hızla tamamlanırken, gökkuşağı renklerine sahip bloklar boyanmaya başlandı. İnşaatın hızla tamamlandığı projede teslim öncesi 366 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla daireler alıcı buluyor.

Bizim Evler markalı tüm projelerin büyük beğeni topladığını ve yatırımcılardan da yoğun talep alındığını belirten Bizim Evler Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Bizim Evler markalı projelerimizin tamamında müşterilerimize, kaliteli ve konforlu bir yaşam alanını sunarken kazançlı bir yatırıma da imza atmalarını sağladık. Bizim Evler 6 projemizde çalışmalarımız devam ederken, daha bir buçuk yıllık bir zamanda konut alıcılarımıza yüzde 45 prim kazandırmış durumdayız.” dedi.

Haziran 2016’da daire teslimlerine başlanacak olan Bizim Evler 6, toplamda 1,207 daireden meydana geliyor.

2+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçenekleriyle dikkat çeken projenin arsa alanı 91 bin metrekare olarak belirlendi. 250 bin metrekare inşaat alanıyla dikkat çeken Bizim Evler 6’da basketbol, futbol sahası, tenis kortu, oyun parkları, amfi tiyatro, kapalı spor tesisi ve açık oyun alanları sıralanıyor.