Özyurtlar New Bahçeşehir satışa çıktı

New Bahcesehir

New BahcesehirÖzyurtlar İnşaat tarafından İstanbul’da Bahçeşehir’in merkezinde inşas edilen New Bahçeşehir projesi satışa sunuldu. New Bahçeşehir Evleri’nde fiyatlar 299 bin TL’den başlıyor.

New Bahçeşehir Konutları projesi 21 katlı tek blokta toplam 98 daireden meydana geliyor. New Bahçeşehir projesinde daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak 6 adet de dükkan bulunuyor. Yüzde 25 peşiat ve 24 aya sıfır faiz ile daire sahibi olma imkanı sunulan New Bahçeşehir projesinde 2+1 daireler 299 bin liradan satışa sunuluyor.

21 katlı tek blokta 98 daireden oluşan New Bahçeşehir projesinde daire sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak 6 adet de dükkan bulunuyor. 1+1 dairelere yer verilmeyen New Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde daireler bulunuyor.

2+1 dairelerin 299 bin liradan satıldığı New Bahçeşehir’de lansmana özel bir kampanya düzenlediklerini söyleyen Özyurtlar İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ebru Özyurt, “Kampanya kapsamında peşinatın yüzde 25’ini verenler borcun kalan kısmını 24 ay boyunca sıfır faizle ödeme imkanına sahip olacak” dedi.

Özyurtlar New Bahçeşehir projesinde zemin katında yer alan kapalı yüzme havuzu, spor salonu, cafe ve duş alanları, buhar banyosu, sauna gibi ayrıcalıklar bulunuyor.

New Bahçeşehir Nerede?

Bahçeşehir’in merkezinde inşa edilen New Bahçeşehir, toplu taşıma araçları ve TEM otoyolu bağlantısı üzerinde yer alıyor. New Bahçeşehir, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika mesafede yer alıyor. Alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken New Bahçeşehir, Akbatı AVM’nin yanı başında, Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Tel: 0850 460 90 97