Dumankaya Adres Sancaktepe için ön talep topluyor

adres_sancaktepe_on talep2015 yılında yine çok kazandıracak yepyeni bir Ares projesi geliyor; Adres Sancaktepe. Dumankaya kalitesine en uygun fiyatlarla sahip olacağınız yeni Adres Sancaktepe projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Bu büyük fırsattan yararlanmak ve sınırlı sayıdaki Dumankaya Adres Sancaktepe projesindeki dairelerden birine sahip olmak için Ön Talep Formunu doldururabilirsiniz.

Dumankaya İnşaat ilk Adres markalı “Adres 1” konut projesini 2008 Aralık’ta hayata geçirdi. Daha sonra sırasıyla Adres 2, Adres 3, Adres Botanik, Adres Lobi, Adres Panorama, Adres Natura, Adres Su, Adres Kampüs Batı ve Adres Kampüs Doğu’yu inşa etti.

Yatırımcısına 2008-2011 yılları arasında, sadece 3 yıllık bir sürede yüzde 100 kazanç sağlayan Dumankaya Adres projelerinin en yenisi, 3 yıl aradan sonra günümüzün en kıymetli bölgelerinden biri olan Sancaktepe’de hayat buluyor.

Hem çok kazanmak isteyen yatırımcıların hem de ulaşılabilir fiyatla ev sahibi olmak isteyen ailelerin yüzünü güldüren Dumankaya Adres projeleri konumlandığı bölgeye kattığı değer ile de her zaman adından söz ettirmiştir.

Tel: 444 7 222