Excellence Koşuyolu’nda ilk 50 daire satışta

Excellence Kosuyolu

Sur Yapı’nın Koşuyolu’nda hayata geçirdiği Excellence projesinde ilk 50 daire satışa çıktı. Başkan Altan Elmas, “Metrekaresi 15 bin liradan satışa başladık. Böyle bir bölge için çok özel bir fiyat bu. Bir aydas atarız” dedi

Sur Yapı’nın Koşuyolu’nda 700 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Excellence projesi satışa çıktı. 184 konut ve 27 dükkândan oluşan projede ilk 50 konut için metrekaresi ortalama 15 bin lira olan bir fiyat belirlediklerini dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut seferberliği kapsamında bu proje için büyük fedakârlıkta bulunduklarını belirtti.

ÖNEMLİ FIRSAT SUNDUK
“Bölgede fiyatlar Avrasya Tüneli’nin açılması ile yüzde 30’lara varan oranda arttı. Biz ise sadece 184 konutun bulunduğu projemizi konut seferberliği kampanyasına dahil ettik. 25 bin TL’ye yaklaşan metrekare fiyatlarının bulunduğu bölgede ilk 50 konut için metrekaresini 15 bin liradan satışa sunma kararı alarak önemli bir fırsat sunduk” diyen Elmas, satışlarda 0 faiz 0 peşinat ve 20 yıla varan vade seçeneklerinin de geçerli olacağını söyledi.

Martta 50 konutun tamamını satmayı hedeflediklerinin altını çizen Elmas, “Prim potansiyeli çok yüksek bir arazide bir proje tasarladık. Sınırlı sayıda konut olduğu için çok nadide” diye konuştu. Projede 22 katlı bir apartman bloğunda büyük, manzaralı 4+1, 3+1 ve geniş dubleksler bulunuyor. Az katlı ve çarşı ile iç içe diğer 4 blokta ise 1+1, 2+1 ve dubleks home ofisler var. 57 ila 381 metrekare arasında değişen büyüklükteki dairelerin yer aldığı proje Avrasya Tüneli ve Marmaray’a yakınlığı ile dikkat çekiyor. Projede ayrıca alışveriş çarşısı da yer alıyor. Teraslar ve geniş balkonların sıkça kullanıldığı projede açık ve kapalı yüzme havuzları da bulunuyor. Proje Tarihi Yarımada, Adalar ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzarasına hakim konumda.

ARSA İÇİN 10 YIL ÖNCE EL SIKIŞMIŞTIK
Konut seferberliği kapsamında 215 daire sattıklarını ve 143 milyon liralık satış rakamına ulaştıklarını ifade eden Altan Elmas, buna Koşuyolu projesinin dahil olmadığını söyledi. 1.5 yıldır Koşuyolu projesine hazırlandıklarının altını çizen Elmas, “Bu arsa için 10 yıl önce ön protokol imzalamıştık ama ortaklar arasında anlaşmazlık çıkınca rafa kalkmıştı. Yıllar sonra yine bize kısmet oldu. Demek ki bu zamana kısmetmiş” diye konuştu.

Seda TABAK/Sabah