Milpark Konutları’nda 115 bin TL’ye

Milpark-Konutlari33 bin 180 metrekare üzerine kurulu olan projemiz toplamda 987 konut 993 bağımsız bölümde 104 bin metrekare inşaat alanından oluşmaktadır. 3 ayrı tipte blok yapısı ve 13 farklı m2 de 1+1 , 2+1 , 3+1 ve 4+1 konutları bünyesinde bulundurmaktadır. Milpark Konutları’nda daire fiyatları 115 bin TL ile 340 bin TL arasında değişiyor.

Konut projemizde yeşillikler içinde yüzme havuzları açık kapalı otoparkları spor alanları çocuklar için tasarlanmış kreş ve oyun alanları bulunmaktadır . Ailenizle huzur içinde vakit geçirebileceğiniz tam anlamıyla bir tatil köyü esintisi.

24 saat kapalı devre kamera sistemi ile özel güvenlik ekibi ile daire sakinlerine hizmet sağlanmıştır. Yolcu ve yük asansörü ile ortak alan jeneratör, interne daireler arası ücretsiz telefon görüşmesi gibi her ayrıntı düşünülmüştür. Projemiz deprem yönetmeliğine uygun 1.sınıf malzeme ve işçilik temelde 28m2 derinliğinde fore kazık radye temel gibi son derece teknolojik bir yapı ile inşaa edilmektedir. Milpark konut projesi istanbul’un yeni ve hızla gelişen Büyükçekmece ve Avcılar arasında bulunan Esenyurt semtindedir.E-5 ve tem bağlantı yolunda Carrefour gibi Avm’lere yürüyüş mesafesinde konumlandırılmıştır.