Saloon Residence’ta metrekaresi 3 bin 300 TL’ye

Saloon ResidenceGen Yapı tarafından İstanbul Esenşehir’de her metrekaresi özel tasarlanan, 180 derecelik bakış açısına sahip Saloon Residence, konutun ötesinde, A+ bir yaşam tarzı ve hayat sunuyor. Zengin sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu sağlayan Saloon Residence, hem şehrin merkezinde hem de kalabalığın dışında keyifli bir yaşam sürme imkanı sağlıyor.

Deprem yönetmeliğinde belirtilen maksimum standartlarda sağlam bir şekilde inşa edilen Saloon Residence’de mukavemeti en güçlü olan C35 beton kullanılmış olup, bina alt yapısına raylı sistem inşa edilmiştir. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerinden meydana gelen Saloon Residence projesinde, m2 birim fiyatları 1+1 dairelerde 3 bin 750 TL, 2+1 dairelerde 3 bin 300 TL, 3+1 dairelerde 3 bin 300 TL, 4+1 dairelerde 3 bin 300 TL’den başlıyor.

Saloon Residence, bünyesindeki ilk’leri ve özel tasarımlarıyla farklı bir konsept. Konutun ötesinde zengin sosyal donatıları ile birlikte A+ bir yaşam tarzı ve hayat sunan Saloon Residence, 180 derecelik bakış açısına sahip olmasıyla İstanbul’un tek, tüm dairelerin güneye bakması ve tüm gün güneşten yararlanmasıyla da özel bir proje. Konut ve sosyal donatı alanlarıyla 8 bin metrekarelik bir alana inşa edilen projenin mimarlığını, Brener Mimarlık üstlendi.

Saloon Residence’ta açık-kapalı havuz, fitness, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahasını bünyesinde barından projede, aynı zamanda yardımcı odaları, çok amaçlı salon, kafeterya, çocuk oyun alanları ile yürüyüş yolları ve ayrıca dinlenme alanlarıyla tatil keyfini yaşatıyor.

Konumuyla merkezi bir noktada bulunan Saloon Residence, her noktaya ulaşım kolaylığıyla da dikkat çekiyor. Lokasyon itibarıyla, bir çok büyük AVM’ye oldukça yakın ve Anadolu yakasının en büyük sosyal ve yaşam merkezlerine de komşu olan Saloon Residence, Çekmeköy ve Ataşehir’e yaklaşık 7 dakika mesafede olup bu iki önemli bölgenin tam ortasındadır.

Sabiha Gökçen Havaalanına ve Formula (F1) yarışlarının yapıldığı piste yaklaşık 14 dakikalık bir mesafedeki Saloon Residence’ın her iki tarafında da yürüme (yaklaşık 700 metre) mesafesinde metro istasyonları yapılmaktadır. Yine bununla birlikte Saloon Residence, Yeditepe Üniversitesi ve bir çok eğitim kurumuna da oldukça yakın mesafede yer alıyor.