Studio City 3. etap lansmanı yapıldı

Studio CityYücesoy Mühendislik ve Şişman Yapı ortaklığı tarafından İzmir Seyrek’te inşa edilen Studio City projesinin 3. Etap lansmanını gerçekleştirdi.

14 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen Studio City projesi 300 konuttan meydana geliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana gelen Studio City projesinin 3.etabında da satışlar devam ediyor. Gerek mimari konseptiyle gerekse mobilyalı dayalı döşeli oluşuyla proje ön plana çıkıyor.

İzmir’in Seyrek bölgesinde bulunan proje Gediz Üniversitesi yanında, Katip Çelebi Üniversitesi’ne 10 dakika, Karşıyaka-Mavişehir’e 15 dakika, Menemen, Çiğli gibi bölgelere yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Kahvaltı hizmeti, servis hizmeti, oda temizliği gibi hizmetler sunulacak olan Studio City 3.etap projesinde yüzme havuzu, otopark, oyun alanları, kafeterya, kütüphane, açık dinlenme alanları, bisiklet parkı ve yürüyüş parkuru gibi birçok sosyal alanlar da bulunuyor.

Lansmana özel 29 bin TL peşin 50 bin TL konut kredisi ile daire sahibi olabileceğiniz Studio City 3.etap projesinde anahtar teslim tarihi Aralık 2015 olarak planlanmaktadır.

Tel: 0 232 445 00 45