Mif Yapı’da Kaf-Nun Rezidans projesi

Pendik Belinay EvleriMif Yapı olarak niteliğin ve güvenin adresi olmaya devam edeceklerini belirten Mif  Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topak, 2 ay içinde Kartal’da KAF-NUN projesine başlayacaklarının söyledi. 2 bloktan oluşacak olan projenin Kartal’ da örnek projeler arasında yer alacağını ifade eden Mustafa Toprak, “Kaf-Nun Rezidans ile insanlar için mutlu bir yaşam alanı oluşturduk” dedi.

Bu zamanda kadar yüzlerce konut ve ticari projelere imza atan Mif yapı uygulama konusunda son derece başarılı. Şirket özellikle büyük ölçekli üst yapı projelerinde yatırımcı guruplarla iş birlikteliği gerçekleştiriyor. Anka inşaatın 2200 konuttan oluşan Evim Kadıköy projesinin taahhüdünü de üstlenen Mif yapı uygulama konusundaki tecrübesini güzel bir şekilde göstermiş oluyor.

Belinay Evleri projesi ve Kaf-un projesi ile inşaat sektöründeki başarısını doludizgin devam ettiren Mif Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topak ile sektörü ve Mif Yapının projelerini konuştuk.

Mustafa Bey, Mif yapıyı tanıyabilir miyiz?

30 yıllık inşaat tecrübemizi 1997 yılından itibaren kurumsal bir çatı altında sürdürmeye başladık. Özel konut ve taahhüt projeleri olmak üzere iki alanda sektörde faaliyet göstermekteyiz. Mif yapı, gerek malzeme ve makine markı gerekse yetişmiş deneyimli teknik kadrosu ile sektöründe güçlü ve ayrıcalıklı bir kurum. Bu zamana kadar altına taahhüdünü üstlendiğimiz ve imzamızı attığımız her projeyi, sıfır hata ile kaliteli bir şekilde, zamanından erken teslim etmenin gururunu yaşıyoruz.

5 YILDIZ OTEL KONFORU KAF-NUN REZİDANS’TA SİZLERİ BEKİYOR

KAF-NUN Residans projemiz, Kartal/ Hürriyet Mahallesi, Şehrin gürültüsünden uzak ama hastane, alışveriş merkezleri, okul gibi yaşam alanlarına yakın bir konumda yer alıyor. Adalar deniz manzaralı olan projemiz içinde insanlar çok keyifli zaman geçirecekler. Kaf-un Rezidans 2 blokta, 67 m2 ile 125 metrekare arasında 1+1 2+1 3+1 seçenekleriyle 68 konuttan oluşuyor.

“YARI OLİMPİK AÇIK VE KAPALI HAVUZ VAR”

“KAF-NUN Rezidans’ta insanların ihtiyacı olan ve olabilecek her şeye yer verdik. Onların konforunu maksimum seviyede arttırmayı istedik. Projemiz içerisinde Yarı olimpik açık ve kapalı havuzu, jakuzi, sauna, Türk hamamı, fitness, buhar odası, oyun salonu(masa tenisi, bilardo,), havuz ve nargile cafe,7/24 kameralı güvenlik hizmetleri, sekreter resepsiyon hizmetleri, internet bağlantısı, kablolu tv uydu, ankastre beyaz eşya ve kapalı otopark tan oluşan yaşam standartlarını yükselten mükemmel ve benzersiz bir proje.” KAF-NUN Rezidans açık ve kapalı yüzme havuzu gibi onlarca sosyal alanları ile beş beşlik bir hayat sunuyor.

Çok yakında yaşamın başlayacağı Belinay evleri, sınırlı sayıda kalan konutlar uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

14 katlı tek bloktan oluşan projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle 47 daireden oluşuyor. Dairelerde 9 metrekare kat bahçeleri, ankastre eşyası, duvarlarda kağıt ve spot aydınlatma gibi ekstra özellikleri bulunuyor. Sosyal alanda ise site etrafını dönen su yolu ve şelalesi ile fitness, Türk hamamı, sauna, kafeterya, kapalı çocuk oyun salonu, mesire alanları, kapalı otopark ve 7/24 kameralı ve güvenlik görevlileri bulunuyor.

Tatil havasında günlük yaşam Belinay Evleri’nde!

Belinay Evleri projesini Pendik’te hayata geçiriyoruz. İstanbul Aydos ormanlarının hemen yanı başında yer alan projemiz, insanlara şehir merkezinde, bol oksijenle doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Pendik Devlet Hastanesi’ne 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 kilometre alışveriş merkezleri özel ve devlet okullarına yakın mesafededir. Belinay evleri birçok özelliği ile bulunduğu lokasyonda örnek olan bir proje. Gerek mimarisi gerekse içerisinde bulunan yaşam alanları ile bir benzeri yok. Kentsel dönüşüme güzel bir örnek olarak gösterilebilecek özelliklere sahip olan Belinay Evleri, bölgede yaşayan insanların konut ile ilgili standart ve beklentilerini arttıran bir proje olarak ön olana çıktı.

Tel: 0 553 293 60 18