Astoria AVM, 300 projelik emlak fuarına dönüşüyor

Astoria AVM’nin konseptini değiştiren Turyap, AVM’nin 5 bin metrekarelik birinci katını 5 yıllığına kiraladı. Burada 100 firmanın 300 projesi 365 gün boyunca gezilebilecek.

Türkiye’de gayrimenkul piyasasının gelişmesiyle birlikte bugüne kadar çok sayıda emlak fuarı gerçekleştirildi. Bu fuarların büyük bölümü sektör tarafından ilgiliyle karşılanmasına rağmen beklentiyi karşılamaktan uzak kaldı.
TURYAP, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliği ile Türkiye’de bir ilke imza atarak, Astoria AVM’nin konseptini değiştirdi. Bu kapsamda Mecidiyeköy, Esentepe bölgesinde sayıları artan AVM’ler nedeniyle işlevini yitirmeye başlayan Astoria AVM’nin 5 bin metrekarelik 1’nci katı 5+5 yıllığına aylık 125 bin dolar+KDV’ye kiralanırken, İstanbul’da 365 gün boyunca 100 firmanın 300 projesinin tanıtımını ve satışını yapabileceği R’estate Center’ ortaya çıktı.

Gayrimenkulün AVM’si
1 Şubat 2014’de kapılarını açacak olan R’estate Center’ın tanıtım toplantısında konuşan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, Gayrimenkul sektörünü Esentepe’deki R’estate Center’da buluşturacaklarını belirterek, “Vatandaş AVM gezer gibi standların arasında dolaşarak hayalindeki taşınmaza kavuşacak. Haftanın 7 günü açık kalacak R’estate Center, konut, ofis ve arsa arayanların ilk durağı olacak” diye konuştu.