Yeşil Vadi Konutları Adana’da 269 bin TL’ye

Yesil Vadi KonutlariAdana Büyükşehir Belediyesi, Yeni Adana İmar A.Ş tarafından yapılan son teknolojiye sahip akıllı villalar, Yeşil Vadi Konutları 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Adana’da yeşillikler içinde huzurlu bir yaşam vaat eden Yeşil Vadi Konutları, şehir merkezine sadece 10 dakika mesafede.

Karahan mevkiinde, 33 bin metrekarelik bir alanda şehrin gürültüsünden soyutlanmış bir yaşam sunan projede merkezi ısıtma ve soğutma sistemine sahip 43 adet akıllı villa bulunuyor.

Adana İmar A.Ş Genel Müdürü Ertan Asrak, YeşiVadi Konutları’na talebin yüksek olduğunu belirtirken, “Şirketimiz kurulduğu 1986 yılından bu yana Adana’da 8891 konut üretmiş ve hak sahiplerine teslim etmiştir. YeşilVadi Konutları, gerek akıllı teknolojiye sahip olması gerek konumu ile çok özel bir projedir. Tekli ve İkiz villa olmak üzere planladığımız ve kendi enerjisini kendi üreten çevreci villalarımız ile ayda ortalama 100 TL tasarruf sağlanabiliyor. Ayrıca yüksek ısı izolasyonu ve Türkiye Deprem Yönetmeliği’ne uygun olarak inşa edilen YeşilVadi Konutları’mız ile birlikte şu an devam eden 119 konutumuz mevcut. Sarıçam Sofulu Mevkii’nde çok katlı konut projemize çok yakında başlayacağız” dedi.