Zekeriyaköy Köy Projesi’nde 450 bin TL’ye

Koy ProjesiEmlak Konut GYO güvencesiyle 467 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerine inşa edilecek olan Köy projesi 1.167 konuttan meydana geliyor. 4 yılda tamamlanması planlanan Zekeriyaköy Köy Projesi’nde fiyatlar 450 bin TL’den başlıyor. Zekeriyaköy Köy Evleri’nde apartmanlar, çift dubleksler, villalar, sıra evler ve müstakil villalar bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki apartmanlar 81 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki konutlardan meydana gelior. Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki apartmanlar 3 katlı ve maksimum 6,5 metre yüksekliğinde inşa edilecek.

Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki çift dubleksler 195 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlardan meydana geliyor. Kapalı otoparklı çift dubleksler, 3 farklı tipte projelendirildi.

Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki villallar 335 metrekare ile 623 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 4+1 ve 5+1 tipindeki konutlardan meydana geliyor. 4+1 villalarda, 27 m² terası, çift taraflı kullanımı olan bahçesi, konut içindeki asansörü, hizmetli odası ve tek araçlık kapalı otoparkı bulunuyor. 5+1 villalarda ise, geniş bahçesi, 87 metrekarelik terası, konut içindeki asansörü, hizmetli odası ve 184 m²’lik otoparkı bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki sıra evler 34 metrekare büyüklüğündeki kapalı otoparkı, 20 metrekarelik çatı terası, ferah bahçeleri, arka avluları, daire içi asansörü ve ihtiyaca göre düzenlenebilen teknik hacimlerinden meydana geliyor.

Zekeriyaköy Köy Projesi’ndeki müstakil villalar 690 metrekare büyüklüğünde olup, 120 metrekarelik kapalı otoparka sahiptir. Müstakil villa içerisinde, müstakil havuzu, villa içi asansörü, bahçesi, 100 m²’lik çatı terası, akıllı ev sistemi ve içindeki ayrı dairesi bulunuyor.

Sarıyer-Çayırbaşı tüneli ve yeni açılacak olan 3. Köprü ile Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede bulunan Zekeriyaköy Köy Projesi , Maslak’a da 13 km mesafede yer alıyor.

Tel: 0212 202 64 64

Emlakbulten.Com

“Zekeriyaköy Köy Projesi’nde 450 bin TL’ye” için bir yorum

  1. Sayin Bay/Bayan,

    Satilik appartman dairesine ilgim var. Buyuklugu ve fiyat bilgisin gönderebilirmisin.

    Dairenin plan ni gönderebilirmisin.

    Sitenin aylik masrafi nekadar tutiyor ve kredi olayi nasil oluyor.

    Diairelerin alanda yer olarak plani varmi?

    450TL daireye de ilgim var ne kadar büyuk plan gönderebilirmisiniz?

    Tesekurler,

    Ayse Garip
    0032491161449

Yorumlar kapatıldı.