GustoPark Villaları, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor

İstanbul Zekeriyaköy’de oturmaya hazır durumda bulunan GustoPark Villaları, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor.

Butik bir site konseptiyle tasarlanan 4 adet A-plus müstakil villadan oluşan GustoPark sitesi, 2.000 metrekare bahçe içinde her biri 300 metrekare olan villalardan oluşmaktadır. 24 saat güvenliği, yüzme havuzu, kapalı otoparkı, otomatik sulama sistemi, peyzajı bitmiş yemyeşil bahçesi ile GustoPark Villaları hayatımıza yeni bir tarz getiriyor.

GustoPark Villaları 1 salon, 6 oda, 1 hobi salonu, 2 mutfak, 2 teras, 4,5 banyo, ve 1 teknik odadan oluşuyor. Tamamı bitmiş, iskanı alinmiş, oturmaya hazır durumdaki villaların tamamı vadi ve park manzaralı. Villalarda motorlu panjur, şömine ve klima, merkezi elektrik süpürgesi, akıllı ev alt yapısı, görüntülü diafon, çelik dış kapı, salon ve odalarda lamine parke ve gömme dolap bulunuyor.

Minimum ısı kaybı sağlayan mantolama ve bina yalıtımı ile serin bir yaz ve sıcak bir kış konforu sunan villalarda doğalgaz kombi ısıtma ile anında, kesintisiz ve basınçlı sıcak-soğuk su sistemi rahatlığı da avantaj sağlayan diğer özellikler arasında. Öte yandan mutfakta ankastre fırın, ocak, paslanmaz davlumbaz, bulaşık makinesi ve akrilik tezgah mevcut ve çatı katında da bir kitchenette bulunuyor.

Boğaz ve Maslak çıkışına 15 dakika mesafede yer alan Gustopark, Sarıyer Çayırbaşı Tüneli’ne 10 dakika mesafede yer alıyor. Proje ayrıca Maslak Metrosuna ve Koç Üniversitesi, Doğa Koleji, The British International School gibi eğitim konumlarına da yakın konumuyla dikkat çekiyor.

Tel: 0212 351 12 23
Fax: 0212 351 12 25