Narlife’da bahçeli daireler satışta

nar lifeTepe İnşaat tarafından 29 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Narlife projesinde uygun peşinatlar ve yarısı teslimde ödeme avantajıyla satışa sunulan bahçeli daireler 705 bin TL ile 967 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 2015 yazını kendi bahçesinde geçirmek ve doğa içinde bir yaşama sahip olmak isteyen sakinlerini bekliyor. Narlife projesi, örnek bahçeli daireleri görmek ve avantajlardan yararlanmak isteyenleri 25 Kasım 2014 tarihine kadar satış ofisine davet ediyor.

Sahil Yolu’na ve bağlantı yollarına yakınlığıyla da öne çıkan Narlife, E-5’e 4, Bağdat Caddesi’ne 7, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 18 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Narlife projesinde olimpik standartlara yakın açık yüzme havuzu, spor tesisleri, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, sauna, içinde sinema ve toplantı alanları da bulunan çok amaçlı salonu, çocuk oyun alanı gibi alanlar bulunuyor.

LEED Gold Sertifikası’na aday olmasıyla da dikkat çeken Narlife projesinin tasarım ve inşaat aşamasında LEED kriterlerine uyum sağlaması ve yapılaşmanın çevreye verdiği olumsuz etkilerin önlenmesi hedefleniyor.

Tel: 444 4 627