RonesansBiz verimlilik garantileriyle dikkat çekiyor

RonesansBiz Kucukyali Ofis ProjesiRönesans Gayrimenkul Yatırım, 2015’te 200 bin metrekare ofis alanına ulaşacak. Firma, ofislerde sunduğu verimlilik garantileriyle dikkat çekiyor. 20 yıllık uluslararası inşaat deneyimi ile Türkiye ve Rusya’nın en büyük yüklenici inşaat firmalarından olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, RönesansBiz markası ile kiralanabilir ofis projeleri üretiyor. Uluslararası platformda 3.5 milyon metrekarelik ticari gayrimenkul portföyüne sahip olan şirket, 2015 itibarıyla 200 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına ulaşacak.

Tüm ofis projelerinde NEBB ve ACG sertifikalı bağımsız kuruluşlarca test ve devreye alma işlemleri gerçekleştirerek Türkiye’de bir ilke imza atan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, ofislerdeki mekanik ve elektrik sistemlerin tam ve en verimli şekilde çalıştığını belgeleyebilen tek yatırımcı olarak da dikkat çekiyor. RönesansBiz, Küçükyalı Ofis Park ile, kiracılarına geniş kat alanları sunuyor. Şirket, 47 bin 500 metrekare brüt kiralanabilir alana sahip projenin 16 bin metrekarelik kısmını dünya devi BOSCH GmbH’ye kiraladı. Böylelikle son 5 yılda Türkiye’de uluslararası bir markaya yapılmış en büyük ön kiralamayı da gerçekleştirmiş oldu. İstanbul Ataşehir Küçükyalı’da konumlanan proje, bu yılın dördüncü çeyreğinde işletilmeye başlanacak. RönesansBiz’in bir başka ofis projesi de, Ataşehir bölgesinde geliştirilen Rönesans Tower. İnşaatı devam eden proje, 45 bin metrekare kiralanabilir alana sahip.

25 projesi var

Rönesans Gayrimenkul Yatırım portföyünde, halihazırda faaliyette olan 10 adet AVM, 1 adet ofis projesi, geliştirme süreçleri devam eden 9 ticari gayrimenkul projesi ve 5 proje arsası olmak üzere toplam 25 gayrimenkul bulunuyor.

Takvim