Moment İstanbul Kartal’da 239 bin TL’ye

Moment IstanbulAC Yapı tarafından İstanbul Kartal’da hayata geçirilen Moment İstanbul Kartal projesi basın toplantısının ardından satışa sunuldu. Moment İstanbul ‘un 15 günlük ön talebinde 4 binin üzerinde başvuru gelmişti. Basın toplantısının ardından yoğun ilgiyle başlayan satışlarda, lansman dönemine özel avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Bölgeye ve projenin donatılarına karşı ekonomik tutulan fiyatlar, kısa süreliğine 239 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Alternatif ödeme planlarının sunulduğu projede 60 aya kadar 0,88, 120 aya kadar ise 0,91 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca lansman dönemine özel olarak peşin alımlarda yüzde 15 iskonto uygulanıyor.

AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitli daire tipleri sunuyor. Kartal’ın merkezinde adalara nazır bir konumda yükselen projede dairelerin büyüklükleri 74,96 metrekare ile 344,67 metrekare arasında değişiyor.

Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, otopark, sauna, yüzme havuzu, fitness center, dinlenme alanları ve spor alanları gibi sosyal olanaklarda bulunuyor.

E-5’in ve Kartal metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Adalet Sarayı’na 2 dakika ve Kartal sahiline 5 dakika mesafede yer alıyor. Moment İstanbul’un teslim tarihi ise Mart 2017 olarak planlanıyor.