Real İstanbul Exclusive’de 780 bin TL’ye

Real İstanbul Exclusiveİttifak İnşaat’ın İstanbul Zeytinburnu’nda inşa ettiği Real İstanbul projesinin yeni etabı olan Real İstanbul Exclusive’de fiyatlar 780 bin TL’den başlıyor. Real İstanbul Exclusive  20 taklı tek bloktan meydana geliyor ve toplam 97 rezidans daireden oluşuyor.

41 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilmekte olan Real İstanbul Konutları’nın yüzde 81’lik bölümü yeşil alan olarak tasarlandı. Her daire için özel otopark alanlarının tahsis edildiği proje 6 blokta 410 konuttan meydana geliyor. Real İstanbul Exclusive’de 2+1 daireler 780 bin liradan, 3+1 daireler ise 1 milyon 250 bin liradan başlıyor.

Realistanbul projesi 41 bin metrekare alanda kuruluyor mevcut arazisinin % 81’lik kısmını yeşil ve açık alan olarak değerlendiren Realistanbul projesinde yürüyüş, bisiklet ve koşu parkuru çok amaçlı sahalar ve günün yogunluk ve stresinin atılacağı komşuların buluşup kahvelerini yudumlayacakları ortak alanın yanı sıra yüzme havuzu, sauna, fitness, spa hizmetleri ve cep sinemasında olduğu sağlıklı yaşam merkezi de yer alıyor.

www.realistanbul.com.tr/exclusive/