Code İstanbul satışa çıkıyor

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini hayata geçirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat şimdide Bahçelievler ve İstanbul’a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul’u satışa çıkarıyor.

Markalı konut projeleri sektörüne yeni yaşam alanları kazandırmak hedefi ile yola çıkan Yazıcıoğlu İnşaat İstanbul Bahçelievler’deki projesi ile satışa çıkıyor. KDV ve tapu bizden kampanyası ile Kasım ayında satışa sunulacak Code İstanbul projesinde 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinde banka kredisi ile alım koşulları oluşturulmuş durumda. 2014 Aralık teslim projede, 31 Aralık 2013 tarihine kadar alım yapan tüm müşterilere KDV ve Tapu harcı Code İstanbul’dan.

Code İstanbul 7.000 m2 alan üzerine konumlandırılmış, iki blok 90 daireden oluşuyor. Projenin içerisinde özel dinlenme noktaları, yürüme ve koşu parkuru, süs havuzları ve çocuk oyun parkının yanısıra fitness Center, kapalı yüzme havuzu, sauna, bilardo salonu, masa tenisi ve vitamin bar bulunacak.

Code İstanbul Proje Özellikleri

• 2 Blok, 90 daire Resepsiyon Hizmetleri 7/24 Güvenlik 210 araçlık otopark Çocuk Oyun Alanı ( Kamera Kontrollü ) Özel Peyzaj alanına sahip 6.000 m2 Yeşil Alan Bisiklet & Yürüyüş Parkuru
• Merkezi Isıtma Sistemi Jeneratör 4 Adet Asansör ( Her Blokta ) Özel Tasarım Mutfak Dolapları Asma Tavan Özel Batarya ve Banyo Uygulamaları Kompozit Kaplama Dış Cephe
• Kapalı Yüzme Havuzu Fitness Center Vitamin Bar Sauna Masa Tenisi Bilardo 300 Kişilik Toplantı Alanı

Kocasinan Merkez Mahallesi Marmara Caddesi No:41 A/B
Bahçelievler/İSTANBUL

Tel: 0 212 655 3 655