Gülnar Koru Evleri 2016’da teslim

Gulnar Koru EvleriDeneyim İnşaat tarafından projelendirilen Gülnar Koru Evleri, İstanbul’un havası en temiz bölgesi Zekeriyaköy’de bir korunun kıyısında yer alan ve “LEED For Homes” sertifikasına aday bir projedir. ‘Residential Real Estate’ kategorisinde Türkiye’den “Luxury Lifestyle Awards” ödülüne aday gösterilen Gülnar Evleri projesini hayata geçiren Deneyim İnşaat tarafından bir devam projesi niteliğinde gerçekleştirilmektedir.

7 bin 200 metrekare arazi üzerinde konumlandırılmış Gülnar Koru Evleri, 258 metrekarelik 4 adet müstakil villa ve 188 metrekarelik 14 adet ikiz villadan oluşuyor. Gülnar Koru Evleri projesinin 2016 Yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.

24 saat güvenlik, her villa için 2’şer araçlık otopark imkanı, merkezi uydu sistemi, güvenlik sistemi altyapısı ve aydınlığın ve bahçenin tadını çıkarabilmeniz için bahçe terasları da projenin özellikleri arasında yer alıyor.

Gülnar Koru Evleri Sarıyer- Çayırbaşı Tüneli ve Maslak Bölgesindeki metro duraklarına yakın, Sarıyer’e 4 km, İstinye Park AVM 8 km, E-6 bağlantı yoluna 11 km, Z.kuyu 14 km, Beşiktaş’a 17 km mesafededir.

Tel: 0212 201 58 27

Emlakbulten.Com