Ramada Plaza Trabzon

Ramada PlazaTrabzon Yalıncak’a inşaatı devam eden Ramada Plaza Trabzon Hotel&Spa projesi, 5 yıldız statüsüne sahip bir otelden beklenen tüm özellikleri içermektedir. Proje sahası, Trabzon Havaalanı’na 10 dakikalık mesafede, DTM’e yaklaşık 2,5 km uzaklıkta, şehrin sahil kesiminde yer almaktadır.

Otel bünyesinde, toplam 11 katta projelendirilen, sakin, konforlu ve farklı tarzda, engelli odaları da dahil olmak üzere 350 lüx misafir odası, iş insanlarına yönelik teknolojik donanım, konfor ve estetiğin birleştiği business ve deluxesüitler ile özel teraslı 8 adet penthouse daire bulunmaktadır.

1100 m2 lik konferans ve balo salonu, 400 m2 lik toplantı ve seminer odaları, 1000 kişi kapasiteli 5 farklı konseptte hizmet verecek restaurantları, içinde kapalı yüzme havuzu ve fitness salonunu da barındıran 4800 m2 likSpa merkezi, açık yüzme havuzu ve plajı ile farklı turizm dallarına hizmet verecek otelyaklaşık 45.000 m2 lik inşaat alanına sahiptir. Projenin kaba inşaatı başlamış olup, 2015 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanmaktadır.