Karum Paloma’nın temeli atıldı

Karum Paloma KayseriKayseri nin en önde gelen inşaat firmalarından olan Karum İnşaat ın merakla beklenen Karum Paloma nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Pervane bölgesinde temeli atılan Karum Paloma hakkında bilgiler veren Karum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükbaş, projenin 210 metrekare ve 4+1 daire şeklinde planlandığını söyledi. Dairelerin mimari olarak oldukça kullanışlı bir şekilde hazırlanacağına dikkat çeken Mustafa Büyükbaş, “ Biz şirket olarak Kayseri’nin değişik bölgelerinde inşaatlar yapıyoruz. Yaptığımız projelerde bizim için önemli olan estetik ve kalitedir. Kaliten asla taviz vermedik ve vermeyeceğiz” dedi.

Karum Paloma projesinde ailelerin konforu için her şeyin düşünüldüğünü söyleyen Büyükbaş, “ Kayseri’nin en gözde yerlerinden birisi haline gelen pervane bölgesinde temelini attığımız Paloma projemizde 24 saat güvenlik, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, fitness salonu gibi sosyal alanlarda olacak. İnşallah projemizi 24 ay içinde tamamlayarak sahiplerine teslim edeceğiz” diye konuştu.

Temel atma törenine, çok sayıda davetli katılırken, temele ilk harç kesilen kurban ve dualar eşliğinde konuldu. Törende davetlilere, yemek ikramı da yapılırken, Karum Proje pazarlama departmanı görevlilere de davetlilere, Paloma projesi hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Kaynak: Kayserikonut