İstanbul Kartal’da inşaat iskelesi çöktü, 3 ölü

Metsan Nexus Is KazasiKartal’da Metsan Nexus isimli konut projesinde iskele çökmesi sonucu 3 inşaat işçisi yaşamlarını feci biçimde yitirdi. Kartal şantiyede yaşanan feci ölüm! haberi, Kartal ‘da inşaat şantiyesinde yaşanan feci ölüm! hbaeri ayrıntıları Emlak Pencerem’de. Mets

İstanbul Kartal bölgesinde yapımı halen devam eden Metsan Nexus isimli konut projesinde yaşanan iskele çökmesi sonucunda 3 işçi yaşamlarını feci biçimde yitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin en önemli müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu’nun Maslak 1453 isimli projesinde yaşanan ölümlü kaza sonrasında, bugün’de Kartal’da Metsan Nexus isimli karma konut projesinde 3 işçi feci şekilde yaşamlarını yitirdi. Ali Ağaoğlu yaşanan işçi ölümü sonrasında, 2 günlük yas ilan etmiş ve şantiyede bulunan diğer işçilerin yanına giderek taziye ziyaretinde bulunmuştu.

Kartal’da Metsan Nexus isimli konut projesinde iskele çökmesi sonucu 3 inşaat işçisi yaşamlarını feci biçimde yitirdi.

Metsan İnşaat tarafından İstanbul Kartal’da inşaa edilen karma yaşam projesi olarak lanse edilen Metsan Nexus projesinde bugün meydana gelen ve 16 katlı inşaatın en üst katında bulunan iskelenin çökmesi sonucu 3 işçi feci şekilde can verdi.

Yaşanan Feci kaza, İstanbul Kartal bölgesinde olan Hürriyet Mahallesi’nde Metsan İnşaat’ın inşaa ettiği Metsan Nexus Kartal karma konut projesinin şantiyesinde yaşandı. İddiaya göre, konut projesi inşaatının 16. katında çalışmakta olan 3 işçi, iskelenin henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çökmesi sonucunde yere çakılarak feci biçimde yaşamlarını yitirdiler. Yaşanan feci inşaat kazasından hemen sonra şantiyede bulunan diğer işçilerin kazayı haber vermeleri üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde, ikisi akraba olan Hasan Doğan ve Sinan Doğan ile Salih Karayalı isimli inşaat işçilerinin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

Ölen işçilerin cenazeleri, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili olarak bir vatandaş, “3 işçi iskelede çalışırken aşağı düşüp ölmüşler” diye konuştu.

Metsan İnşaat bir açıklama yapmadı

Metsan İnşaat şantiyesinde yaşanan ölümlü kaza sonrasında firmadan henüz bir açıklama yapılmadı.

Haber: Emlak Pencerem/ DHA