Rüya Park Evleri’nde örnek daire çalışmaları başladı

Ruya Park EvleriSümen İnşaat’ın Karabağlar’da inşa ettiği henüz yapım aşamasında olan Rüya Park Evleri projesinde kaba inşaat tamamlanırken, örnek daire hazırlık çalışmalarına başlandı. Son hazırlıkların yapıldığı daireler yakın zamanda ziyarete açılacak.

“İzmir’in Yeni Yaşam Merkezi” sloganıyla dikkatleri üzerine toplayan proje kentin merkezinde birçok yere ulaşım kolaylığı sağlayacak bir noktada yaşam sunuyor. Karabağlar’ın merkezinde 3 bin 014.18 m2 alan üzerine konumlandırılan Rüya Park Evleri, her biri 24 daireden oluşan 2 blokta, 107 m2 2+1 – 132 m2 3+1 daire seçenekleri ile toplam 48 konut 7 ticari alan bulunuyor.

2 bloklu sitenin B bloğunda kaba inşaat tamamlanarak ince imalat işlerine başlanmasının ardından örnek dairelerin hazırlıklarına geçildi.

Her bölümü birinci sınıf malzelerle dizayn edilen örnek daireler, projenin bitmiş hali hakkında fikir verirken,, dekorasyon anlamında da önemli ipuçları elde edilmesinde yardımcı olacak. Son çalışmaların yapıldığı iki farklı tip dairelerde hazırlıkların tamamlanmasıyla merakla beklenen ziyaret gerçekleştirilecek.

Çalışmaların hızla sürdüğü Rüya Park Evleri’inde B blok dış cephede kompozit döşemeleri yapılırken bir taraftan da A blokta kaba inşaat tamamlanıyor.

Estetik mimari tasarımıyla ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Rüya Park Evleri’nde örnek daire hazırlıkları tüm hızıyla sürerken satışlar da devam ediyor. Uygun ödeme planları ve cazip fiyatlarla satışa sunulan projeden daire alanlar, kat irtifakı tapularına da hemen kavuşuyor.