Sivas’ta Modern bir yaşam Sivas Modern’le başlıyor

Gül İhlas İnşaat tarafından Sivas’ta inşa edilen Sivas Modern projesi en lüks ve dört dörtlük konut projesi olarak öne çıkıyor. Sivas Modern projesi 15 katlı 3 blokta yer alan 84 konut ve 4 mağazadan meydana geliyor. 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 4.672 metrekaresi yeşil alan ve bahçe olarak tasarlandı.

Toplam kapalı alanı yaklaşık 22 bin m2 olan ve üç adet on beş katlı binadan oluşan rezidansta, bütün daireler 4+1 olarak projelendirilmiş 84 konuttan oluşuyor.

Sivas Modern projesinde ihtiyaçların hızlı giderilmesi için alışveriş ortamı da düşünülmüş. Market, kuaför, eczane, manav gibi birçok ihtiyacın anında karşılanabileceği 16 mağazadan oluşan mini avm hem bulunduğu bölgenin ve hem site sakinlerinin beklentilerini karşılayabilecek.

Konut, mağaza ve kapalı otoparklara ek olarak her türlü sosyal ve sportif ihtiyaca cevap vermek üzere çeşitli mekanlar tasarlanmış. Bayan hamamı, erkek hamamı, bayan sauna, erkek sauna, bayan spor salonu, erkek spor salonu, bay – bayan mescitleri, kafeterya, play station – oyun salonu, çok amaçlı salon, kapalı çocuk oyun parkı, bahçe içerisinde basketbol – voleybol sahası, bahçe içerisinde çocuk parkı, süs havuzu, yapay şelale, site bahçesinde bulunan gezi parkurları ile birçok sosyal ihtiyaca cevap verilmeye çalışılıyor.

0346 215 12 35