Innovia Suites Beylikdüzü’nde 25 bin TL’ye

innovia_suites_beylikduzu.jpgInnovia Suites Beylikdüzü, 5 yıldızlı otel konseptinde, akıllı bina alt yapısı ve farklı tipte daire seçenekleriyle 800’den fazla yaşam alanından oluşan, özel bir rezidans projesidir. İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü’nde yükselen İnnovia Suites Beylikdüzü, Türkiye’nin ilk otel konseptli rezidans projesi olma özelliği taşıyor. 15 günlük dönemler halinde satışa sunulan İnnovia Suites Rezidans’ta fiyatlar 24 bin TL’den başlıyor

Innovia Suites Beylikdüzü projesinden ev alanlara standarttan 2 kat fazla kira, 3 yılda %75 prim garantisi vaad ediyor. Avrupa’nın en büyük markalı konut projesi Innovia’da son 4 yılda 8.100 konut teslim eden Yeşil İnşaat Grubu şimdi de Innovia Suites Otel Projeleri ile yeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Kira getirisi için artık konut yerine otel odasına yatırım yapın, kiracı ile uğraşmadan, yıllık %11 ve ömür boyu garantili kira geliri elde edin.

Atatürk Havalimanı’na 23 kilometre uzaklıkta bulunan Innovia Suites, yeni havalimanına 25 kilometre, İstanbul’a yeni bir vizyon katacak olan Kanal İstanbul Projesi’ne ise sadece 4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Tel: 0 212 709 35 26
www.innoviasuites.com