Başakşehir Merkez Çarşı dükkanları satışa çıkıyor

Makro İnşaat Akyapı ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Park Mavera projesinin altında yer alan Başakşehir Merkez Çarşı dükkanları 28 Ağustos’ta açık artırma ile satışa çıkmaya hazırlanıyor.

45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projedeki Başakşehir Merkez Çarşı’da 252 ticari ünite bulunuyor.

Makro İnşaat ve Ak Yapı ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir’de hayata geçirilen Park Mavera 2 projesi kapsamında yer alan cadde dükkanları satışa çıkmaya hazırlanıyor.

28 Ağustos’ta “açık artırma” ile satışa çıkmaya hazırlanan Başakşehir Merkez Çarşı dükkanları fiyatları 150 bin TL’den başlıyor.

Emlak Konut GYO kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinatla dükkan sahibi olunabilen projede kalan bedel ise 120 ay yüzde 0.70 faiz oranı ile ya da TÜFE’li olarak taksitlendiriliyor.

Projede 30 metrekareden başlayan farklı büyüklükte dükkan seçenekleri yer alıyor.

Başakşehir Merkez Çarşı, çevresindeki 372 bin metrekarelik şehir parkı, kongre merkezleri, nikah sarayı, açık/kapalı spor alanları, resmi kurum alanları, 5000 kişilik cami, her gün yüz binlerce kişiyi taşıyacak metro-tramvay ve havaray, 3 bin personeliyle 80 binden fazla insana hizmet vereceği ön görülen Sağlık Kent, özel sağlık tesisi, turizm tesis alanları ve yüzbinlerce kişinin buluşma noktasında yer alıyor.

“Başakşehir Merkez Çarşı dükkanları satışa çıkıyor” için bir yorum

  1. TV reklamlarında mağaza isimleri yazım hatası var kitapevi yanlış yazım doğrusu kitabevi bu çalışmayı düzeltebilirsiniz

Yorumlar kapatıldı.