Bahçeşehir Park’ta bahçenizde bir şehir

Atmaca Grup tarafından İstanbul’un en yeşil bölgelerinden birisi olan Bahçeşehir’de hayata geçirilen Bahçeşehir Park projesi doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin yeni adresi oluyor.

Tamamlandığında 3 kat büyüyecek olan Bahçeşehir Göleti’nin yanı başında hayat bulan proje tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlandı.

Şehrin yoğun trafiğinden uzak ancak kente bir o kadar yakın olan Bahçeşehir Park projesi 4+1, 5+1, dubleks ve penthouse daire seçenekleriyle konut alıcılarının karşısına çıkıyor. Sadece 147 ailenin yaşayacağı bu özel proje, iç ve dış mimarisindeki tasarımıyla kusursuz bir hayatın kapısını aralıyor.

Sinema salonu, süpermarket, cafe ve restoranlar, alışveriş mağazaları, bina içinde şömine odaları, bebek odası, Türk hamamı, fitness center gibi birçok sosyal donatı alanı, projedeki ev sahiplerinin hizmetinde olacak. 400 dönümlük yemyeşil bir alanla iç içe olacak olan Bahçeşehir Park, lüks anlayışı ve konforuyla keyifle yaşanacak eşsiz bir dünya hazırlıyor.

Konum olarak 3. Köprü bağlantı yoluyla 3. Havalimanı’na yakınlığıyla öne çıkan Bahçeşehir Park’ta konut sahipleri, alırken kazanmış olacak. Öte yandan Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosuna bağlanacak olan Ispartakule-Bahçeşehir hattı da projenin inşa edildiği bölgeye büyük değer kazandıracak.