Terrace Tema’nın inşaatı tamamlandı

Terrace_TemaAtakent’in en prestijli projesi Terrace Tema, çok özel bir çalışma planı ve üst düzey kaliteyle yüzde 100 tamamlandı. Yaşamın çok yakında başlayacağı Terrace Tema’da, İnanlar şimdi kısa süre için geçerli 4.650 TL’den başlayan peşinatla, farklı ödeme seçenekleri ve vadeler sunuyor.

Yüksek ve ayrıcalıklı mimarisiyle Atakent-Halkalı’nın her yerinden görünen ve 360 derece benzersiz seyir terası ile Küçükçekmece Gölü manzarasına sahip Terrace Tema, Atakent’in yeni ikonu. Sadece 416 dairesi ve geniş sosyal seçenekleriyle bölgenin en butik yaşam projesi Terrace Tema’da bugün 4.650 TL’den başlayan peşinatla ev sahibi olup, yarın evinizin anahtarını alabilirsiniz.

Terrace Tema’da 90 m2’den başlayan dairelerle 26.500 m2 yeşil yaşam alana, 3.40 m tavan yüksekliği ve her dairede tamamı açılabilir pencereler ile gerçek ferahlığa, VRV iklimlendirme sistemiyle 4 mevsim konfora, sayısız ayrıcalıklarla keyifli ve çok özel bir yaşama -bir anda- adım atmak mümkün.

Terrace Tema; yeni bir gayrimenkul yatırımı veya ayrıcalıklı bir yaşam planlayanlar için mutlaka görülmeye değer. Çünkü %1’den başlayan peşinat avantajlarıyla, Terrace Tema özelliklerine sahip, %100 hazır başka proje yok.