Beyaz Ofis’de 560 bin TL’ye

Helis Yapı tarafından  İstanbul Kartal’da inşa edilen Beyaz Ofis projesinde kalan 160 metrekarelik son 4 ofis’te fiyatlar 560 bin TL’den başlıyor 640 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede kiralık ofislerde ise fiyatlar aylık 2 bin TL’den başlıyor büyüklük ve cephesinegöre 7 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Beyaz Ofis, konumu ve mimarisiyle Kartal’da ofis standartlarını değiştiriyor. Ergonomik kat planları, kat bahçeleri ve birinci sınıf inşaat kalitesiyle Beyaz Ofis’te, şirketinizin prestiji yükseliyor. Muhteşem Adalar ve Marmara manzaralı ofislerde çalışmak keyfe dönüşüyor.
Beyaz Ofis’te ofisinizi, ihtiyacınıza göre 160, 320 veya 640 metrekare olarak alabilirsiniz. Tamamen şirketinizin ihtiyaçları ve kendi beğeniniz doğrultusunda tasarımını yapabilirsiniz

Her ofis için özel tesisat odası Açık ve kapalı otopark, Zayıf akım kablolamaları (Telefon, ADSL, data,…) Düzenlenmiş lobi alanı ve resepsiyon hizmeti, jeneratör CCTV destekli 7/24 güvenlik hizmeti, Profesyonel bina yönetimi Personel geçiş sistemi, Çağrı merkezi Her ofiste mutfak ve 2 tuvalet

Ulaşım

Pendik Tren İstasyonu 1.5km
Kartal – Samandıra Bağlantısı 2km
Sahil Yolu 2km
İDO Pendik İskelesi 2.5km
Samandıra Kavşağı 7km
Sabiha Gökçen Havaalanı 11km
Kozyatağı Kavşağı 15km
TEM Ümraniye Kavşağı 19km