Elysium Soul Beyoğlu ulaşım

Eski Bilgi Üniversitesi arazisinde yer alan Elysium Soul Beyoğlu projesi İstanbul Beyoğlu bölgesinde hayata geçiyor.

Elysium Soul Beyoğlu projesi merkezi konumu sayesinde Taksim’e 1,5 dakika, Nişantaşı, Şişli, Karaköy ve Beşiktaş’a 5 dakikalık bir sürede ulaşılırken Boğaziçi Köprüsü’ne 10 dakikada, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 20 dakikada ulaşmak mümkün.

Elysium Soul Beyoğlu’ndan Taksim-Kabataş Füniküleri’ne ve Maslak-Taksim M1 metro hattına 2 dakika, Kabataş ve Karaköy iskeleleri ile Avcılar-Söğütlüçeşme metrobüs hattına 5 dakika, Anadolu yakasında en hızlı geçiş yolu olan Marmaray Hattı’na ise 7 dakikalık mesafede olması ile şehir içinde hızlı ve toplu ulaşım kolaylığı da sağlıyor.

Elysium Soul Beyoğlu projesi City’s Nişantaşı, Zorlu Center, Cevahir, Trump, Kanyon, Metrocity ve Özdilek Park gibi büyük AVM’lere 5 dakika gibi kısa bir sürede ulaşım imkanı bulunuyor.

Elysium Soul Beyoğlu projesi İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, İTÜ, Kabataş Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi , Notre Dame de Sion Fransız Lisesi, St. Benoit Lisesi gibi önemli okulların yanı sıra Amerikan Hastanesi, Fulya Acıbadem, Florence Nightingale, Memorial Şişli ve Acıbadem Taksim gibi hastanelere de oldukça yakın mesafede yer alıyor.

Elysium Soul Beyoğlu çevresinde konumlanan Haliç Kongre Merkezi, İstanbul Modern ve yakın zamanda hayata geçecek olan Koç Contemporary Art Museum, Pilevneli Gallery gibi sanat merkezleri ile ile tam bir kültür merkezi konumunda.

Elysium Soul Beyoğlu Konumu