Doğu Gardenya satışları devam ediyor

Doğu Gardenya

Doğu Gardenya projesi yüksek kalite standartları ile üst düzey bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde yer alan proje Ayyıldız İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok ve toplam 49 adet daire bulunmaktadır. Daireleri ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ayyıldız İnşaat ayrıcalığı ile yaşama geçirilen projede her biri 7 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bloklarda toplam 49 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 28 tanesi 2 artı 1, 21 tanesi ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 142 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her dairenin araçlarını park edebilmesi için özel otopark alanı mevcuttur.

Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar yer almaktadır. Üstelik dış özellikler içerisinde; asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Tüm konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bahsi geçen konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Bütün dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm dairelerin mutfaklarının içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Dairelerde ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Doğu Gardenya konumu hakkında

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi’nde yer alan proje Yahya Kemal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Doğukent Yolu üzeri anayola cephe konumda olan projede konutlar şehir manzarasına sahiptir. Üstelik merkezi konum ile temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok market, okul ve park alanı yakın konumdadır. Otobüs durakları ise yakın mesafede yer almaktadır.

Doğu Gardenya fiyatları ne kadardır?

Doğu Gardenya projesinde daireler banka kredisine uygundur. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 925.000 TL ile 1.100.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 142 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(533) 047 46 77 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Diğer proje haberleri için tıklayınız…